Ви ввели невірний email або пароль
Вхід
Не зреєстрований на rotex.net.ua? Реєстрація
Email
Пароль
Скидання пароля
Не хвилюйтеся. Ми надішлемо вам інструкції щодо відновлення вашого пароля.
Email
Скидання пароля
Мы відправили лист на адрес j****.********@g****.com з інструкциями щодо відновлення вашого пароля.
Реєстрація
Вже маєте акаунт? Увійти
Им'я
Номер телефона
Email
Пароль
Повторіть пароль
Кошик
Продовжити покупки
Оформити замовлення
info@rotex.net.ua
UA RU ENG
Увійти в обліковий запис
Каталог Блог Контакти Сервіс Доставка та оплата Про нас
КОТЛЕТИ ПО-КИЇВСЬКИ

Інгредієнти:

  • Курка 2,6 кг
  • Сухарі панірувальні 200 г
  • Масло вершкове 150 г
  • Яйце куряче 100 г / 2
  • Петрушка 20 г
  • Олія рослинна 500 мл
  • Сіль, спеції

З курки вирізати грудку з крильцями, потім грудку розрізати навпіл, відрізати дві фаланги крила, зачистити кісточку, видалити грудні кістки. Відокремити мале філе від великого. Відбити філе з двох сторін.

Петрушку подрібнити ножем, змішати з вершковим маслом і сіллю, двома столовими ложками сформувати начинку у вигляді ковбаски і прибрати в морозильну камеру на 10 хвилин.

Приготувати льєзон: яйця збити вінчиком, додати сіль. Підготовлене велике філе посолити, додати спеції, викласти на філе підготовлену начинку, зверху накрити малим філе, сформувати котлету. Занурити котлету в льєзон, потім запанірувати в сухарях.

Викласти одну котлету в кошик для смаження у фритюрі*. У чашу мультиварки-скороварки залити рослинне масло. Натиснути кнопку «ЖАРКА». Кнопкою «ВИБІР РЕЖИМА» встановити максимальне значення (30 хвилин). Через 10 хвилин встановити в чашу кошик* з котлетами.

Смажити при відкритій кришці до золотистої скоринки (12-15 хвилин). Після чого скасовуємо режим «ЖАРКА» натисканням кнопки «ПІДІГРІВ/СКАСУВАННЯ». Кошик з готовою котлетою вийняти з чаші, дати стекти олії. Потім підсмажити решту котлет.

 

*Сітка-кошик для фритюру може не входити в комплектації до мультиварки. Її можна придбати окремо в наборі Rotex RAM03-M.

Корисні статті
Дивитись всі