Ви ввели невірний email або пароль
Вхід
Не зреєстрований на rotex.net.ua? Реєстрація
Email
Пароль
Скидання пароля
Не хвилюйтеся. Ми надішлемо вам інструкції щодо відновлення вашого пароля.
Email
Скидання пароля
Мы відправили лист на адрес j****.********@g****.com з інструкциями щодо відновлення вашого пароля.
Реєстрація
Вже маєте акаунт? Увійти
Им'я
Номер телефона
Email
Пароль
Повторіть пароль
Кошик
Продовжити покупки
Оформити замовлення
info@rotex.net.ua
UA RU ENG
Увійти в обліковий запис
Каталог Блог Контакти Сервіс Доставка та оплата Про нас
КЕББЕ

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г
  • Булгур - 200 г
  • Гриби - 300 г
  • Твердий сир - 250 г
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Суміш мелених перців - за смаком
  • Масло - для фритюру
  •  

Перед тим як почати готувати кеббе, необхідно за 2-3 години замочити булгур в холодній воді.

Нарізати м'ясо середніми шматочками, максимально обрізаючи жир. І перекрутити на м'ясоруці (наприклад, Rotex RMG200-W) з дрібною сіткою.

Булгур добре віджати від води і викласти до фаршу. За смаком додати сіль та суміш мелених перців. Ретельно перемішати.

Фарш, разом з булгуром, знову пропустити через м'ясорубку. Якщо вам здається, що фарш вийшов занадто сухим - влийте трохи холодної води і знову перемішайте.

Приготувати начинку: гриби вимити і нарізати невеликими шматочками. Влити одну ложку масла на розігріту сковороду і через хвилину всипати нарізані гриби. Періодично помішуючи, дочекатися повного випаровування рідини. Додати сіль та мелений перець і продовжити смажити ще 1-2 хвилини. Дати повністю охолонути.

Перекрутити гриби на м'ясорубці з дрібною сіткою.
Дрібно нарізати зелену цибулю і додати до грибної пасти.

Встановити на м'ясорубку насадку кеббе і пропустити через неї раніше заготовлений фарш. Це потрібно робити частинами, відокремлюючи циліндрики ножем або пальцями.

На шматочки тонко нарізанного твердого сиру викласти начинку і згорнути рулетом. Сирно-грибним рулетом начинити м'ясні циліндри і защипнути краї.

У каструлю влити олію і добре її розігріти.
Викладати по 2-3 заготовки і обсмажувати до красивого, рум'яного, апетитного кольору.
Готові кеббе викласти на серветку, щоб пішов зайвий жир.

Смачного!

Корисні статті
Дивитись всі