Русский English
РІЗОТТО З ОВОЧАМИ

Iнгредієнти:

  • Рис — 400 р
  • Помідор (очищених від шкірки) — 100 г
  • Тунець під маслом
  • Оливки — 100 г
  • Бульйон — 800 г
  • Болгарський перець — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Пакетик шафран
  • Оливкова олія
  • Сіль перець

Приготування:
Злегка підсмажити на режимі «ЖАРКА» цибулю, після додати нарізані брусочками перці, тунець, подрібнені помідори і продовжувати підсмажувати до золотистої скоринки, помішуючи при відкритій кришці.

Після додати рис, сіль, перець, бульйон (бульйон повинен бути вище вмісту чаші на 0,5 см). Закрити кришку. Натиснути кнопку «КАША», за замовчуванням висвітиться 15 хвилин.

Готувати до закінчення програми. У готове блюдо додати шафран і перемішати. Дати постояти кілька хвилин, а потім подавати до столу. Смачного!

Корисні статті
Дивитись всі