Ви ввели невірний email або пароль
Вхід
Не зреєстрований на rotex.ua? Реєстрація
Email
Пароль
Скидання пароля
Не хвилюйтеся. Ми надішлемо вам інструкції щодо відновлення вашого пароля.
Email
Скидання пароля
Мы відправили лист на адрес j****.********@g****.com з інструкциями щодо відновлення вашого пароля.
Реєстрація
Вже маєте акаунт? Увійти
Им'я
Номер телефона
Email
Пароль
Повторіть пароль
Кошик
Продовжити покупки
Оформити замовлення
info@rotex.net.ua
UA RU EN
Увійти в обліковий запис
Каталог Блог Контакти Сервіс Доставка та оплата Про нас

Єдина і неповторна! Українська мультиварка з функцією копчення

Щоб поласувати копчениною «у міських умовах», в ціломує два варіанти: придбати копчені продукти у магазині або встановити коптильню на балконі та приготувати у ній. Проте жоден варіант не є ідеальним. У першому випадку свіжість та якість продукту будуть «магазинними» (ви не знаєте, коли і як він був приготований). У другому випадку навіть невелика коптильня займе місце на балконі, а сусіди через стінку можуть зробити вам зауваження, що їхня квартира теж просочилася димом, як приготований вами продукт. Звісно, коптильня на дачі — це чудовий варіант, але якщо ви живете у місті, то прямо тут і зараз приготувати у ній ви, звісно, не зможете.

На щастя, сьогодні існує альтернатива і магазинному, і «балконному» приготуванню — мультиварки з функцією копчення. Щоправда, поки що їхній вибір дуже невеликий, проте в Україні вона вже зявилася, і навіть українськогобренду.

Тож ТМ Rotex представляє вашій увазі незвичайну новинку — мультиварку RMC535-W Smoke Master з функцією копчення. А оскільки цей прилад дійсно незвичний, пропонуємо детальний огляд йогоособливостей.

Як відбувається процес копчення

Під час копчення продуктів здійснюється теплова обробка продукту димом. У мультиварці RMC535-W Smoke Master продукти можна приготувати з використанням двох програм: холодного та гарячого копчення.

Копчення холодного типу відбувається за низької температури (нагрівальний елемент не працює). Для цього підходять повністю приготовлені продукти, які під час копчення набувають специфічного аромату «димку». Часу на приготування потрібно більше, але такі продукти можуть зберігатися у холодильнику протягом тривалого часу.

Копчення гарячого типу відбувається за високої температури (від 80 ˚С до 110 ˚С). Мультиварка і готує продукт (він «томиться»), і насичує його димом. Часу на приготування потрібно менше, але продукти теж зберігатимуться менше.

Підготовчі роботи і вибір програм

Дотримуючись інструкції, розмістити продукти в Мультиварці та засипати тирсу у спеціальний відсік. Виставити необхідну програму приготування і чекати, поки продукт приготується. Власне, це і все.

До комплекту мультиварки входить 3 решітки різного рівня. Спочатку слід встановити першу решітку, викласти на неї продукти, потім — другу і, нарешті, третю. У результаті ви отримаєте тришарове викладення продуктів на решітках. Далі необхідно закрити мультиварку кришкою і вставити у круглий отвір по центру спеціальний контейнер із тирсою, яку ви заздалегідь у нього насипали. Потім слід приєднатиконтейнер шнуром до мультиварки і обрати бажанупрограму. Нагрівальний елемент всередині контейнера почне нагріватися, тирса почне тліти і виділяти дим, який обволікатиме продукти і коптитиме їх.

 

Що можна приготувати у мультиварці RMC535-W Smoke Master

Ця сучасна мультиварка оснащена набором функцій Smart Cooking, а саме: регулюванням температури та часу приготування, відкладеним стартом, режимом Stand by. А приготувати у ній ви зможете практично все, що забажаєте, завдяки 25 автоматичним програмам: популярній програмі «ШЕФ-кухар» та новій — «ТОМЛІННЯ». Дана мультиварка із сенсорним керуванням обладнана LED-дисплеєм, на якому відображається і час, і температура одночасно, спеціальною чашею об’ємом 5 л зі зручними ручками та подвійним мармурово-керамічним покриттям, яке вважається одним із «найбільш екологічних».

Тож у мультиварці RMC535-W Smoke Master ви зможете варити, тушкувати, смажити, випікати, готувати варення та багато іншого. Ви отримаєте все, що очікуєте від мультиварки, плюс копчення м’яса, риби і навіть сиру.

Переваги мультиварки Rotex з функцією копчення:

  • Готування страв, як у сучасній мультиварці. У даній моделі є набір усіх програм, яких ви очікуєте від мультиварки, плюс інші корисні додаткові функції даної моделі.
  • Простота приготування копчених продуктів. Вам не потрібно знатися на нюансах процесу копчення, контролювати його тощо. Необхідно лише обрати відповідну програму і дочекатися закінчення її роботи.
  • Стильний дизайн та невеликі габарити. Порівняно із коптильнею мультиварка займе набагато менше місця на кухні та чудово впишеться в інтер’єр.

Корисні поради

  • Тирса входить до комплекту мультиварки, але її можна придбати окремо. Тирсу краще обирати із плодових дерев. Хвойні дерева під час тління виділятимуть різкий дим, а страва може набути гіркуватого присмаку.
  • Під час роботи у режимі копчення варто вмикати витяжку або провітрювати приміщення, оскільки легкий запах диму все ж буде відчуватися.
  • Під час вибору режиму слід враховувати особливості обраного продукту. Наприклад, креветки краще коптити холодним способом, оскільки у разі гарячого копчення вони стануть водянистими. А для готування м’яса краще обрати програму гарячого копчення, оскільки воно стане більш соковитим.

Якщо ви плануєте придбати мультиварку і полюбляєте копчені продукти, варто придивитися до RMC535-W Smoke Master. Вибір на її користь дозволить вам не лише легко і просто готувати смачні страви, а й балувати себе копчениною власного приготування у будь-який час.

Переходьте за посиланням і замовляйте!

 https://rotex.net.ua/product/multivarka-rotex-rmc535-w-smoke-master/

 

23.09.2020

Корисні статті
Дивитись всі